top of page

Zware lichamelijke klachten (als gevolg van onverwerkte emoties)

Begin 2017 kreeg ik ernstige fysieke klachten die grote gevolgen hadden. Verschillende artsen in het ziekenhuis konden de oorzaak niet vinden wat zeer frustrerend was.  

Een kennis die al eerder zeer positieve ervaringen had met NEI therapie raadde me aan om kennis te gaan maken met Lidy. Volgens haar kon Lidy via de NEI therapie mij goed helpen aangezien ik hiervoor al wel met mentale/emotionele klachten rondliep en er nu ineens onverklaarbare fysieke bij had gekregen.

 

Vanaf het moment dat ik met Lidy in contact kwam was er een open en veilige sfeer waarin ik het gevoel had dat alles gezegd en gevoeld kon worden en mijn tempo het juiste was. Mijn fysieke klachten leken gelinkt aan niet verwerkte emotionele problemen en samen met Lidy kon ik rustig en beschermd door verschillende problemen (eetstoornissen, zelfverminking en depressiviteit) heen werken. Ook steunde ze me in de op dat moment turbulente tijd in mijn leven waarin ik veel meemaakte zowel op werk als privé gebied.

 

Dankzij Lidy en haar NEI therapie ben ik van mijn fysieke klachten af, heb ik mijn mentale problematiek kunnen oplossen en ga ik  met enorm veel zelfkennis, handvatten en rust verder met mijn leven, wetend dat ik altijd terug kan wanneer ik denk haar hulp nodig te hebben.

Eva

bottom of page