top of page

Mijn eigenwaarde van 2 naar 9

 

Ik wil graag met een ieder die het maar wil weten, delen dat mijn leven sinds de NEI-sessies gewoon een feestje is!

 

Mijn doel was

  • om dat nare overheersende opgejaagde nerveuze gevoel kwijt te raken door er achter te komen waar het vandaan kwam; ik stond er mee op en ging er weer mee naar bed, en het beïnvloedde mijn doen en laten.

  • het gevoel van er niet toe doen kwijt te raken en dat ik het tóch niet kan, waardoor ik erg onzeker was.

 

Ik hield niet van mijzelf. Op de meetlat van eigenwaarde gaf ik mijzelf niet hoger dan een 2.

 

De laatste jaren leefde ik puur op de wilskracht om mijn gezin niet in de steek te willen laten, maar eigenlijk had ik er het liefst uit willen stappen! Ik had sterk het gevoel dat ik het leven niet aan kon en was als de dood dat mijn man eerder zou overlijden dan ik, ondanks het feit dat er best wel veel mensen zijn die mij laten weten hoe goed zij over mij denken; zélf zag ik dat niet!

 

Ik voelde mij regelmatig afgewezen, maar herkende deze emotie niet als zodanig! Het keerde steeds terug in mijn leven in allerlei vormen. Zo wees ik zelfs mezelf regelmatig af, bijvoorbeeld tijdens het bereiden van de maaltijden.

 

Nu ervaar ik het verschil; zonder er moeite voor te doen gaat het nu geordend en soepel, en ik maak mij totaal niet druk als ik het niet “op tijd” klaar heb! Ik heb er weer gewoon plezier in.

 

Mijn hoofd was vaak chaos; als het even kon sprak ik voor s’ avonds al niet meer af, omdat ik dan daarna slecht sliep vanwege het feit dat alles de revue weer passeerde.

 

Nu heb ik maar vijf sessies van een uur nodig gehad, om werkelijk HERBOREN terug te keren in het leven! Ik was ervóór ook al wel bezig om dingen aan te pakken hoor.

 

Ik weet nu de herkomst van de problemen en heb geleerd het te verwerken en aan te pakken.Er is ineens rust in mijn hoofd, zelfs leegte, en als ik wél gedachten heb ( ‘s nachts/overdag) dan voelt dat heerlijk rustig en houd dát mij niet meer uit de slaap!

 

 

 

Voor de rest van mijn leven blijf ik nu mijn emoties herkennen en kan ik het zelf ombuigen naar positief, ik blijf niet meer hangen in de emotie uit mijn kind zijn! Ik houd nu van mijzelf; en pas dán kun je ook van een ander houden!

 

Nu weet ik dat ik tóch anders tegen mijn man deed dan ik dacht; ik ben een andere vrouw, een vrouw die weer écht vrolijk en vrij is! en weer heel anders reageert! Dat heeft een enorm positieve weerslag op onze relatie ,die op zich goed was, maar nú weer steeds meer wordt zoals in de begin jaren!

Mijn gezin ziet mij veranderen en daardoor ontstaat er een wisselwerking! Echt heel mooi om te zien!

 

Ik reageerde vaak geagiteerd op opmerkingen en weet nu waarom; ik voelde mij afgewezen wat weer voortkwam uit mijn jeugd. Ik heb nu weer een enorme drang om te leven en er volop van te genieten! Het is met geen pen te beschrijven!

Nu geef ik mijzelf het cijfer 9!

 

Ik voel mij nu zó ontzettend licht en ben dat nare gevoel van onzekerheid helemaal kwijt en voel mij heerlijk bevrijd! Een heerlijke rust is over me gekomen. Ik zie het leven weer met veel plezier en vertrouwen tegemoet!

 

Een dankbare cliënt,

Y.de M.

 

PS  In eerste instantie hikte ik tegen het financiële plaatje aan, maar nu ik het tóch ben aangegaan omdat ik zo niet langer verder wilde, vind ik deze stap het geld dubbel en dwars waard!

Want ga maar eens na; door die emoties krijg je lichamelijk/geestelijk ongemak en moet je daar vervolgens dure medicijnen, fysiotherapie etc. voor nemen. Met NEI-therapie neem je óók nog eens de óórzaak weg!

Je bent doorgaans met een sessie of 4-5 klaar, en je hebt daarmee je leven terug!

Ik ben erg blij de stap te hebben genomen, en ik hoop dat er nog velen zullen volgen om net als ik een plezierig leven te leiden!

bottom of page